С настоящите условия за ползване се уреждат отношенията между Адвокатско дружество “Георгиева и Джутев”, от една страна като администратор на уебсайта www.gdlaw.bg и неговите Посетители, от друга страна. 

При зареждане на Сайта Посетителят изразява съгласието си да се запознае и спазва настоящите Общи условия и всички части към тях. 

 

ПРЕДМЕТ            

Чрез Сайта ние предоставяне на Посетителите неговото ползване при добросъвестно, стриктно и осмислено спазване на правилата и изискванията на настоящите общи условия.

Предоставянето на услугите не обхваща осигуряване на компютърно и/или друго клиентско оборудване и свързаност към Интернет, необходими за осъществяване на достъп до сайта.

 

ФУНКЦИИ

1. Обхват

Сайтът е създаден и достъпен за неограничен кръг Посетители, без наличие на какъвто и да било дискриминационен признак.

2. Цел

Чрез нашия Сайт ние целим две неща: 1) да споделим с какво се занимаваме и 2) да дадем информация как Посетителите могат да се свържат с нас, да направят запитване за услуга или своите права и начина на упражняването им. 

3. Споразумение

С приемането на тези Общи условия Посетителят приема да общуваме посредством електронна поща, като всяко писмо може да съставлява и изявление с правно значение. В тази връзка, изпращаните помежду ни съобщения (включително тези през електронна поща) съставляват електронни изявления.

4. Права и задължения 

Посетителят има право да достъпва в реално време Сайта. Правото на достъп не включва правото да се копира или възпроизвежда информация, или да използват защитени обекти на интелектуална или индустриална собственост.

5. Социални мрежи

На Сайта ние можем да поставим връзка към нашите страници в социални мрежи. Последните са трети лица, които най-вероятно инсталират “бисквитки” на вашите устройства.

6. Информационен бюлетин

Полагаме усилия редовно да публикуваме информация и статии, свързани с актуални проблеми на правото. Потребителите на нашия сайт могат да се регистрират за автоматично получаване на последните ни публикации. 

7. Форма за контакти

На сайта има форма за контакт, чрез която Посетителят може да се свърже с нас и да отправи запивания. Всяка информация,въведена там, ще се приема за доброволно дадена чрез конклудентни действия. 

 

ИЗМЕНЕНИЕ

Ние можем винаги и без предварително предупреждение да променяме нашите Общи условия за ползване. Ще публикуване измененията на видно и достъпно място на Сайта и те ще се прилагат ex nunk

 

СПОРОВЕ

Ако нещо се обърка, Ние и Посетителят приемаме да общуваме в дух на добра воля и разбирателство. 

Ако горното не даде задоволителен резултат, то споровете ще се решават от компетентния български съд. Ще се прилагат правилата на българското право, освен ако не е приложимо друго право съгласно актуалните международните правила. 

 

ДАННИ ЗА КОНТАКТ

Име на администратора

Адвокатско дружество “Георгиева и Джутев”

Седалище

София, България

Адрес на управление

гр. София, 1113, ул. “Ф. Ж. Кюри” №17, бл. 2, ет.9, ап.17

Булстат №

177245796

Управители - заедно и поотделно

Светлана Георгиева и Димитър Джутев 

Телефон за контакт

+359 2 983 2187

Имейл 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


 

Дата на утвърждаване и публикуване:

21.05.2018

Дата на изменение и публикуване:

10.06.2019

Дата на изменение и публикуване:

n/a

 


© 2018 - 2024. All Rights Reserved. Web Design & SEO by CMS Bulgaria